Logo Website TestWebsite-test logo
← Click to update


Logo

azeletigazsagai.net

 Generated on April 01 2016 22:56 PM

Analyse again

48%Download PDF Report* The results are cached for 30s. If you have made changes to your page, please wait for 30s before re-running the test.


SEO Content

Title Az élet igazságai

Length : 17

Perfect, your title contains between 10 and 70 characters.
Description Az élet igazságai

Length : 17

Ideally, your meta description should contain between 70 and 160 characters (spaces included).
Og Meta Properties Good, your page takes advantage of Og Properties. You can click the expand button below-right to see what it contains.

Property Content
title Az élet igazságai
description Kattints a képre és nézd meg nagyban!
image http://azeletigazsagai.net/wp-content/uploads/st.jpg
type article
site_name Az élet igazságai
Headings
H1 H2 H3 H4 H5 H6
1 5 1 30 0 0
 • [H1] Az élet igazságai
 • [H2] Steve Jobs utolsó szavai bele fognak égni az agyadba. Egy életre.
 • [H2] A liberális nevelés megbukott!
 • [H2] Richard Gere hajléktalannak öltözött és kiült kéregetni. Így reagáltak a járókelők!
 • [H2] Otthon az, ahova hazatérsz
 • [H2] Ha valaki azt akarja, hogy jelen legyél az életében
 • [H3]
 • [H4] “Az üzleti világban elértem a siker csúcsát. Mások szemében az életem maga siker megtestesítője. Ugyanakkor, a munkától eltekintve, kevés örömöm van. A legvégén a vagyon csak egy olyan tény, amihez ugyanúgy hozzászokunk. Ebben a pillanatban, a betegágyon fekve és visszaemlékezve az életemre, felismerem, hogy mindaz a gazdagság és elismerés, amire annyira büszke voltam, elhalványul és jelentéktelenné válik, ahogy egyre közeledik a halál. A sötétségben látom az életben tartó gépek zöld fényeit és hallom a búgó hangjukat, egyre közelebb érzem a halált. Most már tudom, amikor elegendő vagyont halmoztunk fel, mely élethosszig kitart, más dolgokat kellene keresnünk, amelyeknek nincs köze a vagyonhoz.
 • [H4] Valami sokkal fontosabbat:
 • [H4] Talán kapcsolatokat, talán művészetet, talán fiatalabb korunk álmait… A vagyon folyamatos üldözése csak egy önmagából kifordult személyt hoz létre belőlünk, amilyen én is vagyok. Isten adta képességünk érezni mindenki szívében a szeretetet, nem pedig a vagyon által előidézett illúziókat. Az életem során megszerzett vagyont nem vihetem magammal. Amit magammal vihetek, az csak a szeretet által kiváltott emlékek. Ez az igazi gazdagság, mely követni fog, elkísér, erőt és fényt ad. A szeretet ezer mérföldeket képes utazni. Az életben nincsenek határok. Menj, ahova akarsz. Érd el a magasságot, amit el akarsz érni. Minden ott van a szívedben és a kezeidben. Melyik a világ legdrágább ágya? – A beteg ágya. Alkalmazhatsz valakit, hogy vezessen helyetted, csináljon neked pénzt, de nem vehetsz rá senkit, hogy viselje el a betegségedet helyetted. Az anyagi dolgokat megtalálhatjuk, ha elvesznek. Egyetlen dolog van, amit nem találhatunk meg, ha elvesztettük – az Életet. Amikor valaki bemegy a műtőszobába, észreveszi, hogy van egy könyv, aminek az olvasását még nem fejezte be – “Az egészséges élet könyve”. Bármely szakaszában is vagyunk pillanatnyilag az életünknek, egyszer majd szembesülünk azzal a nappal, amikor behúzzák a függönyt.
 • [H4] Gondosan őrizd a szeretetet a családodért, a szeretetet a házastársadért, a szeretetet a barátaidért… Bánj jól magaddal! Törődj másokkal!”
 • [H4] A liberális nevelés megbukott!
 • [H4] Ez tény!
 • [H4] Minden szakember egyetért ezzel, bár nem kell szaktudás ahhoz, hogy mi is lássuk a boltban, az utcán, az oviban, iskolában, hogy egyre több a „hisztis” gyerkőc.
 • [H4] Miért?
 • [H4] Mert, ha egy gyerkőc életében nincsenek szabályok, nincs rendszer és főleg következetesség, akkor jön a „hiszti”! Éppen nem azt a zoknit akarja felvenni, nem abból a bögréből szeretne inni, nem akar még lefeküdni, nem akar összepakolni.
 • [H4] Nagy hiba és önbecsapás, hogy amikor a gyerkőc nem fogad szót, irányíthatatlan, goromba a környezetével, azt mondjuk: „csak gyerek”!
 • [H4] Pedig nem!
 • [H4] Ennél sokkal többre képes a gyermeked! Hidd el!
 • [H4] Többre képes, ha megtanítod a tiszteletre, a fegyelemre, az önuralomra.
 • [H4] Legyintesz, amikor nem tud végigülni egy közös vacsorát. De, ha elviszed egy moziba, akkor végigüli az előadást. Hát akkor miért nem képes végigülni a vacsorát?
 • [H4] A válaszom egyszerű: mert nem tanítottad meg rá!
 • [H4] Hiszen hogyan tanulta meg a fogmosást, az öltözködést, az evőeszközzel való evést? Megtanítottad! És rengetegszer gyakoroltad vele. Nem így született!
 • [H4] Gyermek nem születik rossznak, szófogadatlannak, „hisztisnek”! Minden, amit tesz, amivé válik az a mi munkánk gyümölcse vagy munkánk hiánya! Fájdalmas, amit most olvasol? Igen! De így igaz? Igen! És a lelked mélyén ezt Te is tudod. Hiszen ezért vannak kétségeid, hogy jól csinálod-e?
 • [H4] Tudom Kedves Szülők!
 • [H4] Én vagyok a szószólója annak, hogy a 21. században bizony másképpen kell élnünk és gyermeket nevelnünk. Nem akarom visszahozni a poroszos nevelési elveket. A világ megváltozott, fejlődött és fejlődik nap, mint nap, rohamléptekkel. De 21. század ide vagy oda, a türelmet és a fegyelmet minden gyerkőcnek meg kell tanulnia! És nem máshol, mint otthon, a szüleitől! Nincs könnyebb út! Ha nem vagy határozott és következetes a gyermeknevelésben, akkor a gyerkőc irányít téged, irányítja a családot!
 • [H4] Soha ne feledjük, hogy mi a szülő feladata? Hogy a gyerkőcök határozott, magabiztos felnőtté váljanak. Ehhez pedig az első lépcső a fegyelem és ezen belül is az önfegyelem megtanulása. Itt a hangsúly a megtanuláson van. Gyermek nem születik úgy, hogy van vagy nincs önfegyelme. Ezt meg kell tanulnia, vagyis meg kell tanítani neki! Ehelyett a mai gyerkőcök követelőznek, terrorizálják környezetüket, mert a szülő képtelen nemet mondani akkor, amikor a legfontosabb lenne! Ahhoz, hogy egy gyermekben egészséges énfejlődés menjen végbe, meg kell tanulnia, hogy hol vannak a határok és mik ezek a határok. Különben kontrollhiányban, önállótlanságban fognak szenvedni. Állandóvá válik a frusztráció, melynek következménye az agresszió vagy éppen a szorongás.
 • [H4] Így a végére szeretnék egy örömhírt is megosztani veletek! Soha nincs késő elkezdeni a következetes, fegyelemre való nevelést. Az igaz, hogy minél később kezded, annál több munka van vele, de megéri! Mert a gyermeknevelés egy hosszú távú és életünk legnagyobb és legfontosabb projektje. Hát bánjunk vele ehhez méltóan:)
 • [H4] Én bízom Bennetek!
 • [H4] “Amikor hajléktalannak öltöztem New Yorkban senki sem vett észre. Ekkor éreztem csak igazán, hogy milyen hajléktalannak lenni. Az emberek elmentek mellettem és sajnálkozva néztek rám. Csak egy hölgy volt olyan kedves, hogy ételt adjon nekem. Elképesztő élmény volt, amit soha nem fogok elfelejteni.
 • [H4] Számos esetben felejtjük el, hogy áldottak vagyunk. Számos esetben felejtjük el, hogy milyen szerencsések vagyunk. Valaki szeret minket. És ha segíteni tudunk egy olyan emberen, aki bajban van, meg kell tennünk. Egy adag étel sokat jelent egy olyan embernek, akinek még arra sincs esélye, hogy vízhez jusson. Legyél a változás, amit a világban látni szeretnél.
 • [H4] A világ végén mind normális emberek leszünk…. mind egyenlőek. Sokkal fontosabb, hogy belül szépek legyünk, mintsem, hogy kívül tökéletesek. Ha visszanézek az életemre és megszámolom azokat a dolgokat, amelyek fontosak voltak nekem… a pénz, a hírnév, az anyagi javak nincsenek köztük. Senki és semmi nem tehet olyan boldoggá, mint a feleségem. Az emberek azt mondják, hogy már idős. Tudom, hogy ráncai vannak, de nem érdekel. Úgy szeretem, ahogy van. Ő egy CSODÁLATOS ember. Jobb emberré tett.
 • [H4] Rájöttem egy dologra: a nő a férfi tükre.”
 • [H4] Richard Gere a kísérlete után minden hajléktalannak akivel találkozott adott 100 dollárt. Többen sírva fakadtak a hálától és a megdöbbentő gesztustól.
 • [H4] Steve Jobs utolsó szavai bele fognak égni az agyadba. Egy életre.
 • [H4] A liberális nevelés megbukott!
 • [H4] Richard Gere hajléktalannak öltözött és kiült kéregetni. Így reagáltak a járókelők!
Images We found 13 images on this web page.

5 alt attributes are empty or missing. Add alternative text so that search engines can better understand the content of your images.
Text/HTML Ratio Ratio : 12%

This page's ratio of text to HTML code is below 15 percent, this means that your website probably needs more text content. Search engines these days are smart enough to figure out if a page is on-topic and interesting enough to get higher rankings in their search results.

Try to write a good article around 1500 words and check for grammar and spelling errors. As they say in the SEO world: "Content is King."
Flash Perfect, no Flash content has been detected on this page.
Iframe IFrames elements were detected on this page. Search engines cannot read what is inside an IFrame (For example YouTube video's). It's not crucial, but if there is an alternative, please look into it.

URL Rewrite Good!
Underscores in the URLs Perfect! No underscores detected in your URLs.
In-page links We found a total of 14 links including 0 link(s) to filesAnchor Type Juice
Steve Jobs utolsó szavai bele fognak égni az agyadba. Egy életre. Internal Passing Juice
A liberális nevelés megbukott! Internal Passing Juice
gyerkocokkelsuttogo.hu External Passing Juice
Richard Gere hajléktalannak öltözött és kiült kéregetni. Így reagáltak a járókelők! Internal Passing Juice
twice.hu External Passing Juice
Otthon az, ahova hazatérsz Internal Passing Juice
Ha valaki azt akarja, hogy jelen legyél az életében Internal Passing Juice
2 Internal Passing Juice
3 Internal Passing Juice
4 Internal Passing Juice
5 Internal Passing Juice
441 Internal Passing Juice
Jogi nyilatkozat Internal Passing Juice
Go to Top Internal Passing Juice

SEO Keywords

Keywords Cloud egy vagy akkor nincs gyerkőc meg mert kell nem hogy
Keywords Consistency
Keyword Content Title Description Headings
nem 16
hogy 11
kell 6
meg 6
egy 6

Usability

Url Domain : azeletigazsagai.net
Length : 19
Favicon Great, your website has a favicon.
Printability We could not find a Print-Friendly CSS.
Language Good. Your declared language is en.

Document

Doctype HTML 5
Encoding Perfect. Your declared charset is UTF-8.
W3C Validity Errors : 33
Warnings : 2
Email Privacy Great! No email address has been found as plain text!
Deprecated HTML Great! We haven't found any deprecated HTML tags.
Speed Tips
Excellent, your website doesn't use nested tables.
Your website is using inline styles.
Your website has too many CSS files (more than 4).
Your website has too many JS files (more than 6).
Perfect, your website takes advantage of gzip.

Mobile

Mobile Optimization
Apple Icon
Meta Viewport Tag
Flash content

Optimization

XML Sitemap Missing

Your website does not have an XML sitemap - to make it easier for search engines to find your pages it is wise to generate a sitemap.

A sitemap lists URLs that are available for crawling and can include additional information like your site's latest updates, frequency of changes and importance of the URLs. This allows search engines to crawl the site more efficiently.

Go here to know more on how to set this up: http://www.sitemaps.org/protocol.html

If you have a lot of pages (up to 500 pages is free) you can auto generate them here: https://www.xml-sitemaps.com
Robots.txt http://azeletigazsagai.net/robots.txt

Great, your website has a robots.txt file.
Analytics Great, your website has an analytics tool.

   Google Analytics

PageSpeed Insights

Analyzing...

Clicky Web Analytics