Logo Website TestWebsite-test logo
← Click to update


Logo

djzavjencanjarijeka.com

 Generated on April 01 2016 00:29 AM

Analyse again

59%Download PDF Report* The results are cached for 30s. If you have made changes to your page, please wait for 30s before re-running the test.


SEO Content

Title DJ za vjenčanja grad Rijeka i okolica - DJ za vjenčanja Rijeka

Length : 62

Perfect, your title contains between 10 and 70 characters.
Description DJ za vjenčanja Rijeka. DJ Neno je DJ za vjenčanje - grad Rijeka, Hrvatska. Usluge: DJ za svadbe, razglas i rasvjeta, agencija za vjenčanja, glazba, karaoke

Length : 156

Great, your meta description contains between 70 and 160 characters.
Og Meta Properties Good, your page takes advantage of Og Properties. You can click the expand button below-right to see what it contains.

Property Content
locale hr_HR
type website
title DJ za vjenčanja grad Rijeka i okolica - DJ za vjenčanja Rijeka
description DJ za vjenčanja Rijeka. DJ Neno je DJ za vjenčanje - grad Rijeka, Hrvatska. Usluge: DJ za svadbe, razglas i rasvjeta, agencija za vjenčanja, glazba, karaoke
url http://www.djzavjencanjarijeka.com/
site_name DJ za vjenčanja Rijeka
image http://www.djzavjencanjarijeka.com/wp-content/uploads/2015/07/Dj-za-vjenčanja-grad-Rijeka-i-okolica.jpg
Headings
H1 H2 H3 H4 H5 H6
0 3 1 1 8 0
 • [H2] DJ za vjenčanja grad Rijeka i okolica 
 • [H2] GSM: 091 / 785 82 88
 • [H2] DJ za vjenčanja ili bend
 • [H3] Info: GSM: 091 / 785 82 88 – DJ Neno (Dj za vjenčanja grad Rijeka)
 • [H4] PrilagodbaDj se može prilagoditi puno lakše od benda jer kod sebe ima puno veću količinu pjesama. OriginalnostPjesma neće biti upropaštena, izvođač je originalan. Nema pauzaDJ-u nisu potrebne pauze kao bendu CijenaDJ većinom košta manje, te sredstva možete usmjeriti na stavke kao što je medeni mjesec.
 • [H5] Moje ime je Neven, odazivam se na nadimak DJ Neno, a kako me još zovu, baš me briga. Neobična sam osoba jer se glazba bavi mojom malenkošću od 2000-e godine putem DJ-inga. Kako to čini, priča je za sebe; kao DJ, ne mogu je se riješit, a ona nikako ne želi od mene otići. Tako smo međusobno srasli da sviram sa svih svojih 10 prstiju počevši od eloktronike, popa, rocka, domaćih zabavnih, svatovskih, pa čak i narodnih, tako rekoć sve po potrebi i želji mladenaca. Sviram dakle sve, osim ukopa i rajskih harfi na nebu.
 • [H5] Stoga što sam ljubitelj glazbe, naplata moje usluge nije moj primarni cilj, već mi je bitnije zadovoljstvo uzvanika, a ujedno je najbolja preporuka moga rada. No, kako već to biva u životu – sve ima svoj trošak. Slobodan sam spomenuti da je cijena moga angažmana (3’600 – 5’000 kn) koji pokriva razglas i svu opremu. Uglavnom me angažiraju za srednje “velike” svatove od 60 – 70 – 80 osoba, stoga imam dobre reference i niko se nije žalio. Veći svatovi i ostalo po dogovoru. (Više o tome na dnu kartice USLUGE I CIJENA)
 • [H5] Glazba je u samom mome srcu, a ona znate i sami, diže raspoloženje, otključava uspomene i povezuje ljude i događaje. Ona je poput madlen kolačića i svatko iz nje crpi kasnije svoja sjećanja. A vjenčanje kao važan događaj u našim životima nakon što prođe, treba ostati uzvanicima u dobrom sjećanju po zabavi i veselom raspoloženju, a ne samo po poklonu za kojeg su izdvojili masni iznos. Siguran sam da imate viziju kako bi se vaše vjenčano slavlje trebalo odvijati, no ne zaboravite da je glazba njegova važna komponenta, jer ne želite da vam svatovi zaspu od dosade, napiju se od muke ili otiđu kući pitajući se zašto su uopće došli. Stoga duh svakog svečanog događaja, a vjenčanje bi to primarno trebalo biti, leži u rukama „meštra od nota“, jer ako on podbaci vjenčanje će se brzo zaboraviti, a poklon za mladence otplaćivati će se još mjesecima.
 • [H5]
 • [H5] Prije nego li odlučite kako ćete zabaviti svoje uzvanike, DJ za vjenčanja grad Rijeka savjetuje da: treba znati najvažnije, a to je da se DJ za vjenčanja može prilagoditi publici puno lakše od benda kojeg bi angažirali, jer kod sebe ima ogromnu količinu pjesama. Tako se pjesme puštaju u originalu i neće biti upropaštene lošim izvođenjem pjevača ili kakofonijom neraspoloženog benda. Nije nevažna činjenica da angažman DJ-a, uglavnom košta manje nego unamljivanje cijelog benda. DJ za vjenčanja se lakše prilogođava vašim ili željama vaših uzvanika, te ne treba puno dvojiti da će plesni podij na vjenčanju biti pun plesača jer „meštar od nota“ osluškuje raspoloženje uzvanika i prema tome djeluje glazbom.
 • [H5] Kako DJ daje osobni pečat svakom događanju, DJ za vjenčanja stvara ozračje dobre atmosfere, te brine da zabava ne zamre. Stoga je angažman DJ za vjenčanja / DJ za svadbe daleko optimalniji izbor od skupine glazbenika, jer se on može brzo prilagoditi, za razliku od benda čija je prilagodba glazbenim željama uzvanika ili mladenaca smanjena repertoarom. Uz neizostavne pauze za odmor. Na koncu konca bendu je potrebno i više mjesta za sviranje što nikako nije zanemariva činjenica na koju morate obratiti pažnju pri samom planiranju svadbe.
 • [H5] Renomirani bend za svadbu / vjenčanje može koštati između 7 do 15-ak tisuća kuna pa i više, dok veliki DJ obično može biti angažiran za ispod 5000 Kn. To svakako može pomoći vašem proračunu, te sredstva možete usmjeriti na druge stavke kao što su vjenčanica, pozivnice, ili čak na medeni mjesec!
 • [H5] Vaš DJ za vjenčanja (dj za svadbe) – DJ Neno; Kontakt
Images We found 9 images on this web page.

5 alt attributes are empty or missing. Add alternative text so that search engines can better understand the content of your images.
Text/HTML Ratio Ratio : 12%

This page's ratio of text to HTML code is below 15 percent, this means that your website probably needs more text content. Search engines these days are smart enough to figure out if a page is on-topic and interesting enough to get higher rankings in their search results.

Try to write a good article around 1500 words and check for grammar and spelling errors. As they say in the SEO world: "Content is King."
Flash Perfect, no Flash content has been detected on this page.
Iframe Great, there are no IFrames detected on this page.

URL Rewrite Good!
Underscores in the URLs Perfect! No underscores detected in your URLs.
In-page links We found a total of 15 links including 0 link(s) to filesAnchor Type Juice
POČETNA Internal Passing Juice
USLUGE I CIJENA Internal Passing Juice
GALERIJA Internal Passing Juice
Video Internal Passing Juice
AGENCIJA Internal Passing Juice
KONTAKT Internal Passing Juice
O meni Internal Passing Juice
Česta pitanja Internal Passing Juice
BLOG Internal Passing Juice
Skidanje MP3 Internal Passing Juice
Partneri Internal Passing Juice
vjenčanica Internal Passing Juice
pozivnice Internal Passing Juice
vjenčanja External Passing Juice
Internal noFollow

SEO Keywords

Keywords Cloud može kao benda biti vjenčanja ili uzvanika kako jer nije
Keywords Consistency
Keyword Content Title Description Headings
vjenčanja 9
jer 7
može 6
ili 6
kako 6

Usability

Url Domain : djzavjencanjarijeka.com
Length : 23
Favicon Great, your website has a favicon.
Printability We could not find a Print-Friendly CSS.
Language Good. Your declared language is hr.

Document

Doctype HTML 5
Encoding Perfect. Your declared charset is UTF-8.
W3C Validity Errors : 5
Warnings : 1
Email Privacy Great! No email address has been found as plain text!
Deprecated HTML Great! We haven't found any deprecated HTML tags.
Speed Tips
Excellent, your website doesn't use nested tables.
Your website is using inline styles.
Your website has too many CSS files (more than 4).
Your website has too many JS files (more than 6).
Your website does not take advantage of gzip.

Mobile

Mobile Optimization
Apple Icon
Meta Viewport Tag
Flash content

Optimization

XML Sitemap Great, your website has an XML sitemap.

http://djzavjencanjarijeka.com/sitemap_index.xml
http://www.djzavjencanjarijeka.com/sitemap_index.xml
Robots.txt http://djzavjencanjarijeka.com/robots.txt

Great, your website has a robots.txt file.
Analytics Great, your website has an analytics tool.

   Google Analytics

PageSpeed Insights

Analyzing...

Clicky Web Analytics